Pemulangan (Jika Ada)

  • Polisi pemulangan barang kami adalah 30 hari dari tarikh pembelian. Sebarang pemulangan selepas 30 hari kami kami tidak akan terima kecuali kepada penukaran produk yang berlaku kesilapan akibat daripada pencetakkan. Dan untuk pemulangan mestilah dalam keadaan yang sama sewaktu menerima. Ia juga mesti dalam bungkusan asal.Untuk menyelesaikan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian. Jangan hantarkan pembelian anda kembali ke pengilang. 

 

Penukaran (Jika Ada)

  • Kami hanya mengganti item /barang jika cacat atau rosak disebabkan semasa pencetakan. Sekiranya anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] dan hantarkan item anda ke:
  • Booktique Bookshop Telaga Biru, No 26, Jalan Tembaga SD 5/2 A Industrial Park Sri Damansara Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Malaysia 52200.

Bayaran Balik (Jika Ada)

  • Setelah barang yang dipos oleh anda diterima dan diperiksa oleh kami, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang yang anda kembalikan. Kami juga akan memberitahu anda mengenai persetujuan atau penolakan bayaran balik anda.
  • Sekiranya diluluskan, pembayaran balik anda akan diproses, pihak kami akan kreditkan ke akaun anda secara automatik, dalam jangka waktu tertentu.Sekirannya tidak diluluskan produk akan dihantar semula kepada anda.